Välkommen internationella hockeyspelare

Välkommen till Ontario Hockey Academy
Ditt hem för en kanadensisk hockey Experience

Ontario Hockey Academy (OHA) vill ge dig en oförglömlig kanadensisk hockeyupplevelse. Inte nog med att du får möjlighet att lära dig att spela den kanadensiska hockeystilen, du kommer också få en chans att resa till toppturneringar runt om i Canada och USA och uppleva vad Nordamerika har att erbjuda. Platser som vi skickade våra lag till förra säsongen var t.ex. Boston, Chicago, Detroit, Ottawa och Montreal. Vid dessa turneringar kommer du att kunna visa upp dig för talangscouter inom både Junior- och Universitetshockey. Dessa möjligheter är väldigt begränsade för dig när du endast spelar hockey i Europa.

Vårt mål är att utveckla dig som spelare både på och utanför isen. Vår top of the line Athletic Republic gymanläggningen är fullt utrustad med allt du behöver för att öka din styrka och kraft. Du kommer att få chansen att använda skridskoåkningsbandet (skating treadmill) för att göra dig till en mer kraftfull åkare, liksom skottburen (schooting cage) för att förbättra ditt skott. Vi kommer att lära dig hur man gör en ordentlig dynamisk uppvärmning för att förebygga skador, samt visa rätt lyftteknik när du tränar. Vi vill ingjuta en arbetsmoral som du kan ta med dig resten av livet.

Utbildning: Ontario Hockey Academy följer Ontarios utbildningsministeriums riktlinjer. Vi har en bra ESL kurs (engelska som andraspråk) för att hjälpa dig att förbättra dina engelska språkkunskaper. Våra lärare är mycket tillmötesgående och villiga att hjälpa till. De kommer ge dig stöd och pusha dig i rätt riktning för att du ska lyckas med dina studier

En vanlig dag på OHA skulle se ut så här:

7:00                           Frukost
7:30 -  08:50             Lektion 1
8:50  - 10:00             gympass
10:10  - 11:30             Lektion 2
11:30  - 00:30            Lunch
12:30  - 13:50             Lektion 3
14:30  - 15:50             Isträning
17:00                          Middag
19:00  - 20:00           Studietimme
20:00  - 21:45            Fri tid / läxor
22:15                          släckta lampor i rummen

För mer information om hur du ansöker och blir antagen till OHA, se vår hemsida www.ontariohockeyacademy.com eller kontakta mig på europe@ontariohockeyacademy.com. Tyvärr kommer vi endast kunna svara dig på engelska.

For more information contact
Jay McNeill - European Coordinator
europe@ontariohockeyacademy.com

or

hockey@ontariohockeyacademy.com

OHA

LIFE

STUDENT

HOCKEY

Where Student-Athletes Come Find Their FUTURE

Address:

1541 Vincent Massey Drive

Cornwall, Ontario

K6H-5R6

CANADA

hockey@ontariohockeyacademy.com
Tel: 613-938-5009
Fax: 613-937-3422

  • b-facebook
  • b-youtube