Welkom internationale hockeyers

Welkom bij de Ontario Hockey Academy
"Je thuis voor een Canadese IJshockeyervaring "

De Ontario Hockey Academy wil jou een onvergetelijke ijshockey ervaring aanbieden. Je zult niet alleen de mogelijkheid hebben om de Canadese ijshockeystijl te leren, maar je krijgt ook de kans om mee te reizen naar toernooien van het hoogste kaliber en om mee te maken wat Noord Amerika te bieden heeft.

Vorig seizoen hebben we teams naar Boston, Chicago, Detroit, Ottawa en Montreal gestuurd, om zo maar wat stops te noemen. Op deze toernooien zullen scouts aanwezig zijn voor zowel het Junior als het College niveau. Deze mogelijkheden zul je niet vinden als je in Europa verblijft en speelt.

Ons doel is om jou als speler te zien ontwikkelen zowel op als naast het ijs. Onze top Athletic Republic Gym is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om jouw kracht en fysiek te versterken. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de schaats tredmill, zodat je een krachtigere schaatser wordt, ook de mogelijkheid om de schiet kooi te gebruiken om je schot te verbeteren.

We leren je om een goeie, dynamische warm up te doen om blessures te voorkomen, en ook de juiste lift technieken tijdens je work out. We willen je een werk ethiek meegeven die je voor de rest van je leven kan gebruiken.
 
Opleiding: De Ontario Hockey Academy volgt de regels en richtlijnen van de Ontario Ministry opleiding. We hebben verbeteringen aangebracht in ons ESL ( english as a second language ofwel engels als je tweede taal) om je te leren zo je engels kwaliteiten te verbeteren. Onze leraren zijn makkelijk te benaderen en welwillende je te helpen. Ze zullen je vooruithelpen om succes te behalen.

Een normale dag bij de OHA ziet er alsvolgt uit:

7.00                        Ontbijt
7.30-8.50                Class 1
8.50-10.00              Gym
10.10-11.30            Class 2
11.30- 12.30           Lunch
12.30-13.50            Class 3
14.30-15.50            Ice Time
17.00                      Avondeten
19.00-20.00            Study Hall
20.00-21.45            Vrije tijd-huiswerk-studeren
22.15                       Lichten uit

Voor meer informatie over hoe je toegelaten kan worden bij de OHA, kijk op onze website www.ontariohockeyacademy.com of neem contact op met europe@ontariohockeyacademy.com. Antwoorden zijn helaas alleen in het engels mogelijk.

For more information contact
Jay McNeill - European Coordinator
europe@ontariohockeyacademy.com

or

hockey@ontariohockeyacademy.com

OHA

LIFE

STUDENT

HOCKEY

Where Student-Athletes Come Find Their FUTURE

Address:

1541 Vincent Massey Drive

Cornwall, Ontario

K6H-5R6

CANADA

hockey@ontariohockeyacademy.com
Tel: 613-938-5009
Fax: 613-937-3422

  • b-facebook
  • b-youtube